Android 4.4 en Nexus 5 officieel gelanceerd

Android 4.4 en Nexus 5 officieel gelanceerd

31 oktober was D-day voor Google, zowel de Nexus 5 als Android 4.4 zijn gelanceerd. Het goede nieuws? Deze keer is de Nexus 5 ook in Nederland te verkrijgen en wel direct!

Nexus 5

Google brengt eens in de zoveel tijd een Nexus-toestel uit, een device dat uniek is op een bepaalde manier. Bij de Nexus 5 zit hem dat onder andere in de prijs- kwaliteitverhouding. Voor net geen € 400 heb je een toestel dat qua specificaties meekan met de toestellen die bijna het dubbele kosten. Daarnaast ben je met Nexus-toestellen altijd voorzien van de laatste updates op het gebied van Android, deze worden namelijk door de Google geüpdatet.

Nexus 5

Android 4.4

Samen met de Nexus 5 wordt Android 4.4 gelanceerd, de nieuwste versie van het Androidbesturingssysteem. Hierin zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo zou dit de toestellen sneller moeten maken, is het mogelijk om printopdrachten te geven en zijn er allerlei andere optimalisaties doorgevoerd die het systeem soepeler laten lopen. Android 4.4 is vooralsnog alleen voor de Nexus 5 beschikbaar, maar zal de komende tijd naar meerdere toestellen uitgerold worden.

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo