Altijd koude voeten? De Digitsole is je oplossing!

Het is absoluut nog heerlijk weer nu buiten, begin september. Maar zeker weten dat velen onder ons heel vaak last hebben van ijskoude voeten. Of het nu gewoon thuis is, buiten, of in je skischoenen, sommigen onder ons hebben er altijd en overal last van.

 

Voor deze mensen, waarvan wij denken dat het een hele grote groep is, ontwikkelde de Franse startup Digitsole inlegzolen met de zelfde naam. Je voeten worden door een ingebouwd verwarmingselement op de ideale temperatuur gehouden, helemaal wat je zelf wil! De app, beschikbaar voor Android en iOS, regelt de temperatuur, maar fungeert ook als stappenteller voor de afstand die je aflegt met je inlegzolen. Daarmee worden eveneens de calorieën berekend die je verbrandt hebt. De verbinding met de zolen vindt plaats via een Bluetooth verbinding.

Waterdicht

Ze zijn waterbestendig en passen in elk soort schoen, dus ook op de koude skipistes van Oostenrijk of andere sneeuwrijke landen nooit meer koude voeten. De Digitsoles kun je reserveren, ze beginnen vanaf  $ 99.

 

digitsole

Ook interessant
Scheur met meer dan 200 km/u op een grasmaaier