Als man altijd voorzien zijn van vers en schoon ondergoed

Als man altijd voorzien zijn van vers en schoon ondergoed

Hoewel de mannen hier op de redactie er nooit last van hebben (naar eigen zeggen), zal het de meeste mannen wel bekend voorkomen. Onder de douche staan, en dan ontdekken dat de shampoo op is, of dat de mesjes van je scheermesje hartstikke bot zijn, en de nieuwe blijken inmiddels al lang op te zijn. Of je bent hard toe aan nieuwe ondergoed.

Daarom is er nu de Manshop: de eerste online abonnementsdienst in België en Nederland die zich volledig op mannen richt. Op zaterdag door de stad moeten rennen om de benodigde spullen in te kopen hoeft nu niet meer.

Wat doet het?

Via de site www.manshop.be bestelt iedere man zijn eigen “care package”. Zo’n pakket wordt automatisch elke 90 dagen netjes thuis afgeleverd. Het is zeer zeker niet iets in de vorm van een abonnement. Producten die niet bevallen of passen, kun je zonder kosten probleemloos terug sturen.

Voor Nederland betaald je € 7,95 verzendkosten, en bestel je boven de € 40, dan is dit gratis.

Wat kun je bestellen?

Wat heeft een man het meeste nodig in de praktijk? Hygiëneproducten zoals deodorant en shampoo, scheermateriaal, ondergoed, sokken en shirts. Daarom ook het beperkte assortiment in Manshop. Hierbij kun je kiezen uit bekende merken als Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Gillette, Nivea en Axe.”

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo