AlpineHawk anti diefstalsysteem uitstekende waakhond voor al je skispullen

AlpineHawk anti diefstalsysteem uitstekende waakhond voor al je skispullen

Een waakhond voor je skispullen, je ski’s of snowboard, is het nodig? Het zal zeker, anders zou het “AlpineHawk Anti-Theft system” niet op de markt gebracht worden.

 

De AlpineHawk is een elektronisch anti-diefstal systeem dat een oogje in het zeil houdt op de skipiste als jij lekker in de aprés ski bar iets aan het drinken bent. Het apparaat is speciaal ontworpen voor ski’s en snowboards. Het is weliswaar maar een klein apparaatje, maar de AlpineHawk gooit er een behoorlijk luid alarm uit en stuurt je smartphone een alert zodra er iemand probeert jouw kostbare skispullen ongeoorloofd mee te nemen.

Bewegingsdetector

Het is uitgerust met een bewegingsdetector, een versie voor snowboards en een dubbele versie voor een paar ski’s. Het enige wat je hoeft te doen is je skimateriaal te beveiligen met zo’n eenheid, die zelfklevend is. Dit anti-diefstal systeem kan de geringste bewegingen detecteren, werkt altijd. Het betreft een kickstarter project, maar je moet wel nog even geduld hebben tot aan de winter van 2015. Maar dieven zijn vanaf dan in ieder geval kansloos!

AlpineHawk AlpineHawk AlpineHawk

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo