Advertentie valt echt op met originele inzet stofzuiger

Om met een advertentie echt aandacht te trekken, zal een reclamebureau heel creatief moeten zijn om deze in de huidige tijd nog te laten opvallen.

Samsung Nederland huurde reclamebureau Saatchi & Saatchi in om een nieuwe advertentie op te zetten. Het werd een meer dan unieke advertentie voor stofzuigers, waar je als voorbijganger simpelweg niet om heen kunt.

Billboard

Een stofzuiger is bovenop een billboard geplaatst en deze zuigt iedere keer, op het moment dat een advertentie wegrolt, de advertentie in een fractie van een seconde naar boven. Of de verkooptruc werkt en daardoor meer stofzuigers worden verkocht durven we niet te zeggen, maar dit creatief idee verdient zeker een nominatie voor een originele reclame uiting. Bekijk zelf de reacties van voorbijgangers hier beneden.

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer