Ad: Wie van deze 4 starters komt er in de Quote 500?

Ad: Wie van deze 4 starters komt er in de Quote 500?

Jong talent heeft de toekomst en met dat in het achterhoofd heeft ING vier bedrijven genomineerd die meedingen naar de prijs: Starter van het jaar 2014.

Wij stellen de starters graag aan je voor, of het nu gaat om een uniek schoonmaakproduct of een dienst die de journalistiek kan revolutioneren, wij hebben ze voor je op een rij gezet, uiteraard in willekeurige volgorde. Stemmen doe je hier!

Athom (Homey)

Misschien komt Homey je enigszins bekend voor, dat zou goed kunnen want op GadgetsDaily hebben we dit unieke smarthome-product al eerder besproken. Stel voor, je komt je kamer binnen na een dag hard werken, roept met brommende stem ‘lampen aan’ en ‘temperatuur naar 20 graden’. Je doet je jas uit, loopt naar de keuken en vraagt: ‘welk recept kan ik maken met de inhoud van mijn ijskast?’ om vervolgens antwoord te krijgen van je slimme koelkast. Je ploft neer op de bank met een gezond eenpansgerecht, dimt de lichten met een stemcommando en zet Spotify aan met een lekker diner-deuntje. Mocht dit je aanspreken, dan is Homey jouw keuze. Dit smarthone-product kan alle apparaten en protocollen aansturen op een steeds drukker wordende markt.

Homey1

ClubKit

Zondagmiddag, het eerste elftal heeft net een glorieuze overwinning geboekt op de koploper en dan is er maar één middaginvulling: een lekker biertje (of smoothie) aan de bar. Hier vang je een gesprek op dat de club de begroting niet rond krijgt als er niet meer sponsoren gevonden worden. Nu heb jij, 2.0 als je bent, al eens van ClubKit gehoord. Een handig en vooral gratis programma om sponsorgelden te verzamelen. Dit is volledig online en er zijn verschillende tools beschikbaar zoals de befaamde ‘sponsorballen’ die ook nog eens flink wat opleveren voor de clubkas. ClubKit dingt ook mee naar de starter van het jaar van de ING, stemmen mag!

ClubKit

Nuvo Clean

Stel, je geeft de badkamer een grote beurt met sterke, chemische middelen waarbij een  mondkapje een must is. Na een half uur in deze vreselijke lucht, is nog niet alles schoon en moet je toch even een frisse lucht gaan happen in de tuin. Nuvo Clean pakt dit anders aan. Door gebruik te maken van probiotische schoonmaakmiddelen met een uitgekiende mix van bacteriën is dit niet alleen veel beter voor het milieu, maar ook nog eens voor degene die het moet gebruiken. Deze lijn schoonmaakproducten moet het schoonmaken verduurzamen en de grote variatie aan producten maakt de keuze eigenlijk erg makkelijk, toch?

Wist je  dat: mobiele telefoons draagt 18x meer bacteriën mee dan een gemiddelde deurkruk van het toilet..

Blendle

Ooit, kregen we allemaal een telefoongids in de brievenbus, totdat Alexander Klöpping hier met een ludieke actie aandacht voor vroeg en er kamervragen werden gesteld. Nu is dit totaal niet relevant, maar dit is wel de oprichter en gezicht van Blendle. Blende noemt zichzelf ook wel de iTunes voor nieuws en heeft de journalistieke wereld op zijn kop gezet. Niet alleen voor de journalisten en publicaties die per gelezen artikel betaald krijgen, maar ook voor de lezers. Met Blendle hoef je geen hele krant te kopen (kan wel in sommige gevallen), maar lees je precies wat jij wilt tegen een kleine vergoeding van een aantal centen. Met deze dienst is er een nieuwe model aangeboord om nieuws te lezen, zoveel en zo vaak als je wilt, tegen een budget dat je zelf kunt maximeren. Kies jij graag zelf je nieuws, dan is Blendle jouw winnaar.

Blendle

Deze vier starters hebben allemaal een uniek product of dienst, kiezen is dus lastig. Maar iemand moet er winnen, dus stemmen maar!

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo