3D-prints op je garagepoort en maak indruk op je buurman!

Ook ooit de droom om misschien toch stiekem eens een vliegtuig of Formule 1 auto te bezitten? Wordt voor het grote gros onder ons heel lastig. Maar geen probleem, wil je toch indruk maken bij anderen, is er een creatieve oplossing nabij.Met deze 3D-prints kun je jouw garagepoort omtoveren tot iets dat veel indruk zal maken, waardoor het lijkt alsof er inderdaad dat vliegtuig of die Formule 1 bolide in staat.

350 verschillende ontwerpen

De 3D stickers zijn gemaakt door “Style Your Garage“, van Duitse afkomst. Kwaliteit is heel hoog, waardoor ze meer dan levensecht lijken. Kan ook zo zijn dat er een tropisch strand of snelweg achter je garagepoort schuilgaat. Keuze uit ruim 350 verschillende ontwerpen, meer dan  genoeg dus. En ook eigen ontwerpen zijn mogelijk. Prijs wordt bepaald door het ontwerp en de afmeting, vanaf € 100 zijn ze verkrijgbaar. Lijkt het je iets? Klik hier om een spectaculaire print uit te zoeken. Bekijk ook de montagevideo alvast eens.

3D-prints 3D-prints 3D-prints 3D-prints 3D prints 3D prints 3D prints

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer