3 health-gadgets om 2015 in te knallen

3 health-gadgets om 2015 in te knallen

Gezondheid en gadgets komen steeds dichterbij elkaar, de technologie maakt een snelle ontwikkeling door. Zo geeft UnitedConsumers bijvoorbeeld vette gadgets weg bij het afsluiten van een zorgverzekering. Wij nog 3 health-gadgets voor je op een rij gezet om 2015 goed te beginnen!

Steeds belangrijker

In een steeds sneller worden maatschappij met fastfood, 60 urige werkweken en veel drukte in het gezin schiet de gezondheid er wel eens bij in. Met de komst van bijvoorbeeld wearables wordt er een stukje bewustwording hiervoor gecreëerd waarna je er natuurlijk wel zelf mee aan de slag moet.

Gelukkig zijn er daar ook gadgets voor en helpt het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering daar bij. We zien steeds vaker dat er diverse cadeau’s worden weggegeven hierbij.

Fitbit Aria

Een gezonde levensstijl en goed gewicht, dat is natuurlijk de ideale situatie en de Fitbit Aria kan je daarbij helpen. Met een slim systeem waarbij informatie gekoppeld wordt aan je account zijn allerlei gegevens op te vragen over gewicht, progressie en bijvoorbeeld je BMI. Deze slimme weegschaal met bijbehorende app maakt je bewuster van je levensstijl en helpt je doelen te verwezenlijken.

Fitbit Aria

Finis Neptune

Bij bijna elke sport is een headset met muziek een extra stimulans, maar er zijn natuurlijk situaties te bedenken waarbij dit wat lastiger is. De Finis Neptune maakt het ook voor zwemmers mogelijk om muziek te luisteren via zogenaamde Bone Conduction Audio, hetgeen ook wordt gebruikt bij Google Glass. Hierbij worden trillingen omgezet in geluid en is het ook onder water mogelijk gemotiveerd te worden door een goede, opzwepende track.

Finis Neptune

 

HapiFork

Naast gezond bezig zijn qua beweging, is voeding ook een belangrijk element. Niet alleen welke voeding, maar ook de manier waarop je deze eet. HapiFork helpt je daarbij: heb je wel eens de neiging om snel te eten, deze slimme gadget geeft dan kleine trilsignalen en je weet direct dat je rustiger moet eten, handig toch?

hapifork

 

Tags:

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo