3D-print voor € 17 je eigen headphone

3D-print voor € 17 je eigen headphone

Tegenwoordig zijn er steeds meer producten die zelf geprint kunnen worden en er zijn dan ook talloze voorbeelden online te vinden. Het Nederlandse bedrijf Print+ biedt de mogelijkheid om je eigen headphone te printen.

Print+ Headphone

Deze, eenvoudige en kleurrijke headphone is erg eenvoudig zelf in elkaar te zetten volgens de Nederlandse bedenkers. Het is een kwestie van de bestanden printen met een 3D-printer en de geleverde onderdelen erin vast zetten. Zo worden er speakers, oorkussens, kabeltjes en een hoofdband meegeleverd. De rest wordt zelf geprint met behulp van een 3D-printer.

printheadphone4

Deze DIY headphone ziet er erg minimalistisch uit en wordt in vele verschillende kleuren beschikbaar gesteld door de makers. Het project is op Kickstarter te vinden waarbij € 17 (+€ 5 verzendkosten) een eigen, customized koptelefoon kunt printen.

printheadphone7 printheadphone6 printheadphone5 printheadphone2 printheadphone1

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo