16 verborgen “Easter Eggs” in Pixar films die je waarschijnlijk nooit zijn opgevallen

Jong of oud, allemaal hebben we inmiddels een behoorlijk aantal Pixar films gezien, topproducent van inmiddels vele wereldberoemde animatiefilms zoals Nemo, Cars en Toy Story.

Het zingt al jaren rond dat Pixar films altijd verborgen verwijzingen naar hun andere films stopt in films die uitkomen. Of dat de films geheime boodschappen over de Pixar studio’s zelf bevatten. Je zult zeker verbaast zijn dat je er waarschijnlijk nooit echt iets van gemerkt of gezien hebt, maar de volgende keer dat je een Pixar film bekijkt, moet je zeker eens goed opletten om meer van de verborgen “Easter Eggs” te ontdekken.

1. In Toy Story 3 (2010) is er een poster te zien van Finn McMissle uit Cars 2, een film die een jaar later uit kwam

toy story 3

2. In 2001, Monster Inc, met het personage Boo, die Sulley een pluche vis geeft, ofwel Nemo uit Finding Nemo (2003)

monsters inc

3. In Toy Story, wanneer ze actief zijn in Al’s Toy Barn, vullen personages uit de film A Bug’s Life de schappen

 toy story

4. De “Luxo Bal” verscheen in de eerste korte film en is uitgegroeid tot het algemene symbool van Pixar. In de eerste Toy Story, Buzz Lightyear, stuitert de Luxo Bal, in een poging om te vliegen

luxo ball

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer