10 populairste artikelen op GadgetsDaily (2014)

10 populairste artikelen op GadgetsDaily (2014)

Aan het einde van het jaar is het tijd om de balans op te maken en we kunnen wel stellen dat het een succesvol jaar was. GadgetsDaily heeft een flink groei doorgemaakt, op meerdere vlakken en we hebben veel zin in de toekomst en de ambities zijn groot.

Om terug te blikken hebben we de 10 meest populaire artikelen van 2014 voor je op een rij gezet.

Maak van elke fiets een e-bike

E-Bikes zijn hot en het is dan ook ideaal om van je ‘gewone’ fiets een e-bike te maken. Met deze simpele tool is dan dan ook mogelijk.

Suntarvirtus2

100 waterballonnen vullen in één minuut

Stel voor, lekker warm weer en tijd voor een waterballonnen-gevecht, maar hoe vul je deze dan snel? Bunch O Balloons doet er slechts een paar seconden over om maar liefst 100 waterballonnen te vullen.

BunchOBalloons

Quant: supersnelle sportwagen rijdt op zeewater

Een auto die op zeewater rijdt? Dat is de Quant, een innovatieve uitvinding die uiteindelijk een revolutie kan ontketenen in het land der brandstoffen.
QUANT-e-Sportlimousine_front_doors-open

Hoe ontstaan die kleine gaatjes in t-shirts

Wij wisten het niet en velen met ons, hoe ontstaan nu die kleine gaatjes in t-shirts? Dit artikel legt dit fenomeen waar bijna iedereen mee te maken heeft helder en duidelijk uit.

T-shirtgaten

 

SlideRider maakt van elke trap een glijbaan

Misschien wel de droom van elk kind (en menig volwassene), maak van een trap een glijbaan in een handomdraai. De SlideRider maakt het mogelijk en dat werd interessant gevonden in 2014.

Sliderider

 

Langste waterglijbaan te wereld, wie durft?

Jullie zijn gek op glijbanen, vooral lange waterglijbanen, volgens Google Analytics dan. Deze video laat dan ook een flinke thrillride zien en wij hebben al bijna een ticket geboekt…

waterglijbaan

 

Briljante reactie werkgever op ontslag

Je zult het niet vaak tegenkomen, maar dit ontslag waarbij een stift, borden en een fototoestel gebruikt wordt is hilarisch.

Ontslag1

Kinetic Sand en Living Sand, wat zijn de verschillen

Kinetic Sand, Living Sand, beide zandsoorten die binnen gebruikt kunnen worden, maar wat zijn nu de verschillen? Wij zochten het voor je uit.

Living Sand (zaubersand)1

Popcorn Time: alles wat je moet weten

Analytics zegt dat er veel boefjes op GadgetsDaily komen die op zoek zijn naar informatie over Popcorn Time. Deze dienst stream torrents (en dus gratis films en series) op smartphone, tablet, PC en eventueel Chromecast.

Popcorn Time1

 

Kinetic Sand: wat kun je ermee en waar is het te koop

Kinetic Sand is handig en kinderen zijn er dol op, maar wat kun je er nu precies mee? En waar is het te koop. Dit uitgebreide artikel geeft antwoord op alle vragen over Kinetic Sand en is het best gelezen artikel van 2014.

KineticSandfeatured

2015

Voor nu rest ons nog iedereen te bedanken die op GadgetsDaily is langsgekomen, geholpen heeft en deze Gadgets-dit een warm hart toedraagt. Wij zijn klaar voor 2015, jij hopelijk ook en we wensen iedereen een gezond, gadget-vol 2015.

 

 

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo